De Omslag: Uitwisselen en Waarderen | Maike de Lange


Mastercircle.ORG is een beveiligde, afgesloten omgeving. Deelnemers werken in groepen (mastercircles) aan verschillende projecten. Ben je deelnemer? Dan kan je inloggen en verder met jouw mastercircle(s).

Ben je geïnteresseerd in de methode Mastercirlce, lees dan de openbare informatie over deze revolutionaire methode op mastercircle.ORG.

De Omslag: Uitwisselen en Waarderen

Maike de Lange | Opleiding tot mastercirclebegeleider RHDHV | 0 Comments
Maike de Lange
About The Author
Maike de Lange - Ik verbind overheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties met elkaar. Ik zorg ervoor dat mensen zich betrokken en gehoord voelen - de basis voor een goede (bestuurlijke) samenwerking. De processen die ik begeleid gaan over duurzame ruimtelijk-economische ontwikkeling. Ik werk aan duurzaamheidsstrategieën, visies, nieuwe partnerschappen, actieagenda’s en business cases. Ik stel de juiste vragen op het geschikte moment, luister aandachtig, analyseer, organiseer en faciliteer workshops. Ik ben strategisch én actiegericht. Met mijn inlevingsvermogen, enthousiasme, humor, kennis en gevoel voor (bestuurlijke) verhoudingen beweeg ik mensen in de juiste gezamenlijke richting.