De Omslag: Uitwisselen en Waarderen | Jarit van de Visch


Mastercircle.ORG is een beveiligde, afgesloten omgeving. Deelnemers werken in groepen (mastercircles) aan verschillende projecten. Ben je deelnemer? Dan kan je inloggen en verder met jouw mastercircle(s).

Ben je geïnteresseerd in de methode Mastercirlce, lees dan de openbare informatie over deze revolutionaire methode op mastercircle.ORG.

De Omslag: Uitwisselen en Waarderen

Jarit van de Visch | Opleiding tot mastercirclebegeleider RHDHV | 0 Comments
Jarit van de Visch
About The Author
Jarit van de Visch - Water heeft mijn passie. Ik help watervraagstukken verder met bedrijfskundig advies. Hierin ontmoet techniek de belangen van stakeholders en shareholders. Met de business case faciliteer ik de ontmoeting, een business case met aandacht voor financiën, techniek én belanghebbenden. Als het vraagstuk complex is, met meerdere oplossingsrichtingen en partijen, kom ik het best tot mijn recht. Met mijn nieuwsgierigheid, kritische blik en analytisch vermogen dring ik door tot de essentie. Door een breed scala aan bedrijfskundige opdrachten - financieel, economisch en organisatorisch - heb ik mij ontwikkeld tot de expert die oplossingen ziet en kan vertalen in een praktisch antwoord.