De Toekomst: Initiëren en Koersbepalen | Robert Best


Mastercircle.ORG is een beveiligde, afgesloten omgeving. Deelnemers werken in groepen (mastercircles) aan verschillende projecten. Ben je deelnemer? Dan kan je inloggen en verder met jouw mastercircle(s).

Ben je geïnteresseerd in de methode Mastercirlce, lees dan de openbare informatie over deze revolutionaire methode op mastercircle.ORG.

De Toekomst: Initiëren en Koersbepalen

Robert Best
About The Author
Robert Best - Mijn voornaamste drijfveer is samenwerkend met anderen iets neerzetten waar alle partijen profijt van hebben. Ik ben een onafhankelijk denker, met een robuuste persoonlijkheid, energiek en een sterke doelgerichtheid. In mijn werk houd ik overzicht en zorg ik dat zaken opgestart worden. Ik kan goed verbanden leggen en ben gericht op feitelijkheden. Ik zie daardoor makkelijk kansen voor praktische toepassingen. Ik ben gericht op samenwerking in hechte teams. Mijn rol in teams is richting gevend, als leidinggevende of als business developer. Ik weet mijn team te enthousiasmeren en ook te prikkelen en uit te dagen verder te denken.