Handleiding mastercircle.org (NL) | Webmaster

Om te kunnen werken met mastercirlce.org heb je een account als deelnemer, kwartiermaker of observator nodig. Wanneer je een account hebt, kun je eenvoudig inloggen met je e-mailadres en je wachtwoord.
Indien je je wachtwoord niet weet of vergeten bent, kun je een nieuw wachtwoord aanvragen via Wachtwoord vergeten (rechtsonder in het scherm). Je krijgt dan een nieuw wachtwoord via e-mail.

Nadat je bent ingelogd, wordt je actieve Mastercircle direct getoond.

Zoom

Met de zoomfunctie kan je zelf de grootte van de tegels instellen. Handig bij gebruik van kleinere apparaten.

Tegelweergave

Je mastercircle wordt getoond in tegels waarop de inhoud van bijdragen al (gedeeltelijk) getoond worden. De tegels kunnen video’s afspelen en foto’s, powerpointpresentaties (via Google Docs) of de eerste 300 woorden van tekst tonen.

Tegels van deelnemers zijn groen en tonen titel, naam deelnemer, (deel) van de content, type bijdrage, foto deelnemer, aantal reacties, een knop voor detailweergave (indien gevuld) en een knop om de bijdrage te bewerken.

Tegels van kwartiermakers, masters of beheerders zijn grijs. Deze tegels worden getoond bij selectie van alle deelnemers maar ook bij één deelnemer.

Types bijdragen

De tegels laten zien van welk type een bijdrage is. Elke bijdrage wordt geïnspecteerd op inhoud en weergegeven met een icoon.

  •  De eerste video wordt getoond op de tegel.
  •  Een powerpointpresentatie kan afgespeeld worden op de tegel.
  •  De eerste foto wordt op de tegel getoond.
  •  Een PDF wordt aangegeven maar niet getoond op de tegel.
  •  De eerste 300 woorden van een tekst wordt getoond.

Deelnemers en anderen

Bij elke bijdrage staat een foto van de eigenaar van die bijdrage. Je kan op de foto klikken voor het bekijken van het profiel.

Reacties van anderen

Op elke tegel kan je zien hoeveel reacties er zijn op de bijdrage. Als je de reacties wilt lezen, kan je op de cirkels met aantal reacties klikken.

Bijdrage lezen

Indien een bijdrage gevuld is, kan je met de knop READ de detailweergave lezen.

Bijdrage vullen of aanpassen

Je krijgt de knop EDIT alleen aangeboden wanneer je eigenaar bent van de betreffende bijdrage. Kwartiermakers kunnen een bijdrage altijd bewerken.

Handleiding mastercircle.org (NL)

Webmaster | Informatie | 1 Comment
Webmaster
Over de auteur
Webmaster - Joost is WebMaster van Mastercircle.ORG. Voor vragen en opmerkingen kun je een e-mail sturen naar info@mastercircle.org.

1 reactie

Je mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>