Urgentie: Uitwisselen en Waarderen | Christiaan Elings


Mastercircle.ORG is een beveiligde, afgesloten omgeving. Deelnemers werken in groepen (mastercircles) aan verschillende projecten. Ben je deelnemer? Dan kan je inloggen en verder met jouw mastercircle(s).

Ben je geïnteresseerd in de methode Mastercirlce, lees dan de openbare informatie over deze revolutionaire methode op mastercircle.ORG.

Urgentie: Uitwisselen en Waarderen

Christiaan Elings | Opleiding tot mastercirclebegeleider RHDHV | 0 Comments
Christiaan Elings
About The Author
Christiaan Elings - Binnen Royal HaskoningDHV houd ik me bezig met de zachte kant van projecten: het stroomlijnen en begeleiden van complexe besluitvormingsprocessen, strategie- en beleidsontwikkeling en programma- en stakeholdermanagement. En dat in projecten op het raakvlak van stedelijke of regionale ontwikkeling, watermanagement, overstromingsbeheer en milieu. Ik werk nationaal én internationaal, de laatste jaren vooral in Zuidoost Azië. Zo pas ik de in Nederland opgedane ervaringen in bijvoorbeeld waterbeheer, MIRT of ‘Sneller & Beter’ toe in grote stedelijke hoogwaterbeschermingsprojecten in Jakarta en Ho Chi Minh City. Dat is mijn ding; écht iets bijdragen aan deze wereld!